تامین خواسته چیست

ساخت وبلاگ

تامین, خواسته, چیست و چه شرایطی دارد

یکی از مهم ترین و راحت ترین شیوه ها برای رسیدن به خسارت و جبران خسارت تامین, خواسته, میباشد که باید بدانیم چیست و چه نکاتی را باید در این زمینه در نظر بگیریم

تامین, خواسته, :

تامین, خواسته, یکی از تدابیر احتیاطی است که به وسیله آن خواهان عین خواسته, یا معادل آن را از اموال خوانده تا پایان دادرسی توسط دادگاه متوقف میکند و از نقل و انتقال آن جلوگیری میکند تا طلب خود را وصول نماید.


زمان تقدیم درخواست تامین, خواسته, :

درخواست تامین, خواسته, را میتوان قبل از تقدیم دادخواست دعوی اصلی ضمن تقدیم دادخواست دعوی اصلی یا در جریان رسیدگی و قبل از صدور حکم قطعی درخواست کرد.

نکته : اگر درخواست تامین, خواسته, قبل از دادخواست دعوی اصلی انجام شده باشد خواهان باید ظرف 10 روز اقدام به طرع دعوی اصلی نماید.

دادگاه صالح برای صدور قرار تامین, خواسته, :

در صورتی که درخواست صدور قرار تأمین قبل از اقامه دعوی صورت پذیرد (باستناد ماده ۱۱۱ قانون مذکور) به دادگاهی تقدیم می گردد که صلاحیت رسیدگی به اصل دعوی را دارد و اگر ضمن و در جریان دادرسی تقدیم گردد در دادگاهی است که به دعوی اصلی رسیدگی می نماید .

شرایط صدور قرار تامین, خواسته, :

برای اینکه دادگاه بتواند قرار تامین, خواسته صادر نماید خواسته باید ویژگی هایی داشته باشد :

خواسته باید منجز ( قطعی ) باشد یعنی حق مورد ادعای متقاضی باید قطعیت داشته و قابل مطالبه باشد و تحقق وجود آن موقوف به وقوع و یاعدم وقوع حادثه ای در آینده نباشد.میزان خواسته باید معلوم یا عین معین باشد یعنی اینکه خواسته باید مالی باشد یا به صورت مستقیم قابلیت ارزیابی به پول راداشته باشند.

اموری مانند درخواست طلاق و … اگر چه جنبه های مالی هم دارند ولی امکان صدور قرار تامین خواسته را ندارند.

درخواست صدور قرار تامین خواسته باید به درخواست خواهان یا نماینده او انجام شود یعنی درخواست کننده باید نفع ، سمت و اهلیت قانونی داشته باشد.

موارد صدور قرار تامین خواسته :

درخواست صدور قرار تامین خواسته در 4 مورد امکان پذیر است که در زیر به آن ها اشاره میکنیم:

*دعوی مستند به سند رسمی باشد : هر دعوایی که مستند به سند رسمی باشد بدون تامین خسارت احتمالی قابلیت صدور قرار تامین خواسته را دارد.
*خواسته در معرض تضییع یا تفریط باشد: در مواردی که شکایت برای اسناد تجاری واخواست شده چک سفته و برات باشدصدور قرار تامین خواسته با تعیین خسارت احتمالی.

خواهان در غیر از صور فوق برای تامین دلیل باید خساراتی را که ممکن است به طرف مقابل وارد آید نقدا به صندوق دادگستری بپردازد.

در نتیجه یکی از شیوه هایی که خواهان میتواند اطمینان پیدا کند که میتواند خسارت خود را جبران کند و اموال و دارایی های خوانده را توقیف کند و مانع فروش آن ها شود تامین خواسته است.
 

نظریه مشورتی...
ما را در سایت نظریه مشورتی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : hoghoghmaedehdivani بازدید : 87 تاريخ : شنبه 9 آذر 1398 ساعت: 16:59